Nyheter‎ > ‎

Reiste til Tyrkia for å gifte seg

lagt inn 22. jul. 2017, 04:22 av Arne Eide   [ oppdatert 22. jul. 2017, 04:26 ]

Karmøybuene Torleiv Langåker og Emilie Medhaug reiste til Kemer for å gifte seg. De fikk en opplevelse for livet og er til og med blitt kjendiser i sitt ferieparadis. 

Pappa til Torleiv, Finn Langåker var med på sin livs reise, og turen til Tyrkia ble utført med Torleiv og Emilie sin bil. Turen er nøye loggført i egen blogg.


Du hendelse for ein fine å goe Tyrkia reklame! Norsk media omtaler ofte feriereiser til Tyrkia negativt. Vi som ferierer her nede årlig i egne leiligheter kjenner oss ikkje igjen i det bildet norsk media fremstiller .

"Emilie sier at et fantastisk eventyr nå nærme seg slutten.
Ein tur som har sett spor i kvar å ein av ås. Eg har fått ønske mitt oppfylt. 
For 13 år si sa hun til sin mamma at om eg eingong sko gifte meg så sko det bli her - i Kemer, mitt andre hjem. Me har hatt me oss 45 fantastiske mennesker fra Norge som har vore me på denne reisen. Nå sette me kursen mot Izmir, videre te Hellas og tar cruise te Italia. 
Konne kje drømt om mer! Takk for nå ✨"


Denne trioen her har snart vore oppå einaen i 1 veka, 24 timer i døgnet! 👨‍👦‍👦
Finn👨🏼‍🍳 i baksete som kun snakka om neste måltid, Torleiv🕵🏼 som helst kunne tenkt seg å kjørt døgnet rundt uten stopp, og Emeline🙋🏼 som knipse bilder å konne helst tenkt seg å fortsatt denne reisen 1 måneds tid te🌍 
Idag har me kjørt i jønå 4(!!) land, og ska snart sjekka inn på hotell i Tyskland. Me følge ritualene og ete god mat å spele mattis te me sovne😅.

Linker til omtale i lokal Tyrkisk media:
Comments