Regler ved utleie

Generelt:  Leilighetene i Viking 20 ligger tett og er godt lydisolerte. Men husk at  alle har en nabo på andre siden av veggen og eller under seg. Vær spesielt varsom med opphold på terassene om kveldene. Snakk gjerne med naboene og avklar situasjonen! Men nyt sommernatta og bruk gjerne gjerne fellesområdet. Ta bare litt hensyn! Alle leiligheter er røykfrie, så sant du ikke har avtale med utleier om noe annet! Sett deg grundig inn i reglene ved bruk av basseng. Leietaker plikter å behandle leiligheten med aktsomhet, og i samsvar med det som er avtalt med utleier. 

Inn-/utsjekking:  Etter avtale. Vi er svært fleksible. Avtales med utleier.

Priser: Etter avtale med utleier. I tillegg kommer sluttvask.

Depositum/garanti: Utleier kan kreve at leietaker betaler et depositum til sikkerhet for skader på leiligheten og andre krav som har tilknytning til leieavtalen. Beløpet skal settes på egen bankkonto.Pengene tilhører leietaker. I stedet for eller i kombinasjon med depositum, kan det avtales at leieren skal stille garanti til sikkerhet for krav som kan oppstå. Depostium betales tilbake senest en uke etter at leieforholdet er slutt.

Sluttrengjøring:  Leilighet skal etterlates ryddig og rengjort. Kopper og kar skal være grundig vasket. Spesielt komfyr og stekovn må ettersees. Gartner på anlegget kan bestille rengjøring for deg. Det koster ikke så mye å bestille vask.

Avfall:  Det står avfall containere på utsiden av inngangsporten. Vi anbefaler at flasker/glass og panteflasker/bokser sorteres ut og settes på utsiden av container. Kast ikke brukbar mat og tilbehør som dere ikke ønsker med på hjemreise. La det stå igjen i kjøleskapet, rengjørere formidler dette videre.


Parkering: 
Parkering er tilgjengelig ved inngangsporten.


Betaling:
 Etter avtale med utleier. Bankoverføring eller kontanter.